30 дек. 2011 г., 13:29

Имаш ли тази сила 

  Поэзия
808 0 5

Не става дума само за привличане...

безкраен път от тръни и цветя!

Готов ли си за този тип обичане?

Прокълнат хълм накрая на света...

 

Не преигравай, моля! Успокой се!

Нима повярва си? Или...?

Дотегнало ми е от мъжкото актьорство...

ще можеш ли да бъдеш просто "Ти"?

 

Не кръв тече във вените ми, а зараза - 

дарявам с нея мъртвите души...

Животът ме научи всекиго да мразя,

за да не може никой да ме нарани!

 

Безмисленно е да играеш театро,

страхуваш се да се покажеш (и със право);

пред мене устоява само някой,

пред който аз на колене заставам!

© Силвена Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??