Имидж
Любоф, любоф! Джигера славен
защо ми тровиш ти кажи!
Не беше толкова отдавна,
седяхме с тебе до зори.
А днес шишето ми е дружка
и чашката де, но уви –
и тя по масата ми кръшка...
Любоф! Върви, та разбери!
Е, как джигерът да не страда?
Как не - в подобен свят суров!
Че няма никъде отрада -
ни в кръчмата, ни в теб, Любоф!
Любоф, ти тровиш ми джигера
а твоя имидж тровя аз.
( И болестите на Венера
от теб – платената на час.)
***Дано не ви шокирам с този стар студентски “бисер”!
Надявам се да се посмеете заедно с мен.
© Нелиса Все права защищены
има в дните ти! Успех и късмет във всичко и във всички дни!
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!