1 сент. 2012 г., 23:17

Импулс 

  Поэзия
507 0 2

Телесна маса.

Телесни течности.

Всички сме хищници и

всичко отива по дяволите.

 

Утрото е

най-красиво измежду чудовищата

– не се повтаря.

 

Нуждата е паразит,

който дълбае в мозъка.

 

Мислите ми

са аспартамови проститутки.

 

© Константин Дренски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??