1 sept 2012, 23:17

Импулс 

  Poesía
500 0 2

Телесна маса.

Телесни течности.

Всички сме хищници и

всичко отива по дяволите.

 

Утрото е

най-красиво измежду чудовищата

– не се повтаря.

 

Нуждата е паразит,

който дълбае в мозъка.

 

Мислите ми

са аспартамови проститутки.

 

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??