Eдин се ражда, друг си заминава
в живота - този вечен кръговрат.
И само болката във близките остава,
за да напомня винаги за нас.
Поклон пред паметта ти, друже мили!
Душата ти е някъде над нас...
А стиховете ти - остават живи,
за да напомнят винаги за теб!
---
Поклон пред паметта на прекрасния човек и творец wind2008
Моля Ви, не оценявайте!
© Анна Дюлгерова Все права защищены