19.07.2009 г., 19:52 ч.

In memoriam 

  Поезия » Друга
1061 0 22

Eдин се ражда, друг си заминава

в живота - този вечен кръговрат.

И само болката във близките остава,

за да напомня винаги за нас.

 

 

Поклон пред паметта ти, друже мили!

Душата ти е някъде над нас...

А стиховете ти - остават живи,

за да напомнят винаги за теб!

 

 

---

Поклон пред паметта на прекрасния човек  и творец wind2008

Моля Ви, не оценявайте!

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??