9 февр. 2018 г., 14:00

In the mood for love 

  Поэзия
295 0 0

В три сутринта,
отиваш да пиеш вода,
чувам как се отваря хладилника,
чувам стъпките, влачещи се по пода,
и до мен ляга друг човек,
сменили са те, докато съм спала,
сега си със съвсем друг смисъл,
очи и преструвки,
и не се влюбвам в теб повече никога.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??