3 мар. 2017 г., 11:26

Индика 

  Поэзия
325 0 0

Рисувам с пръст овца

по замъглените прозорци

на колите.

С разширени зеници

намирам

синьото сърце на свивката

на лакътя ти.

Дробовете ми се пълнят с теб,

на другите им се повдига

от нашите липси.

Интровертни сме,

комфортната зона щипе очите.

Любовта продължава точно

колкото да умре една котка.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??