1 мар. 2012 г., 14:42

Инерция 

  Поэзия » Любовная
506 0 0

Лягам. Заспивам. Сънувам.

Светлината бленувам.

Събуждам се. Ставам. Общувам.

През миражи нанякъде плувам.

Чакам те. Викам те. Чувам

нечий глас да ме зове...

Стихове раждам. Будувам.

Сърдя се като малко дете.

Топлото ти тяло докосвам,

жадувам...

Невидим си, неуловим.

Копнея да те целувам.

Стапяш се в синия дим...

Даже в съня ми измислен

оставаш недостижим...

 

© Галина Карааргирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??