Mar 1, 2012, 2:42 PM

Инерция 

  Poetry » Love
508 0 0

Лягам. Заспивам. Сънувам.

Светлината бленувам.

Събуждам се. Ставам. Общувам.

През миражи нанякъде плувам.

Чакам те. Викам те. Чувам

нечий глас да ме зове...

Стихове раждам. Будувам.

Сърдя се като малко дете.

Топлото ти тяло докосвам,

жадувам...

Невидим си, неуловим.

Копнея да те целувам.

Стапяш се в синия дим...

Даже в съня ми измислен

оставаш недостижим...

 

© Галина Карааргирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??