9 дек. 2011 г., 17:54

Инжекция 

  Поэзия
477 0 0

Сякаш вечер тъгата сече

плодовете на своята дързост.

Като дъх я издишам далеч.

А освен нея в мен няма друго.


Страх ме е да се впусна напред

по пързалка от крехка надежда.

Но не тръгвам обратно - към теб -

ще боля, а съм сънено нежна.


Сякаш вечер Луната над мен

се заслушва какво ú говоря.

Сигурно е наясно. И днес

преоткривам с какво да се боря.


И търся... Какво да изтрия.

Тегля грубо черта и сама.


Сутрин е. С малко усилия

във вени инжектирам празнота.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??