Искаш ли тази нощ
да не спим,
заедно?
Да изгубим реалността
прониквайки дълбоко
в мислите си?
Искаш ли да вплетем
до впиваща сладка болка доверието си?
Докосни ме
тръпнещо нежно
по съмненията и колебанията!
Изтръгни ме от тъмнината
на страховете!
Искаш ли тази нощ
да не спим,
заедно?!
© Misteria Vechna Все права защищены