6.03.2022 г., 9:08 ч.

Инсомния 

  Поезия
220 1 0

Искаш ли тази нощ 

да не спим, 

заедно? 

Да изгубим реалността 

прониквайки дълбоко

в мислите си? 

Искаш ли да вплетем

до впиваща сладка болка доверието си? 

Докосни ме

тръпнещо нежно

по съмненията и колебанията! 

Изтръгни ме от тъмнината

на страховете! 

Искаш ли тази нощ

да не спим, 

заедно?! 



 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??