Mar 6, 2022, 9:08 AM

Инсомния 

  Poetry
222 1 0

Искаш ли тази нощ 

да не спим, 

заедно? 

Да изгубим реалността 

прониквайки дълбоко

в мислите си? 

Искаш ли да вплетем

до впиваща сладка болка доверието си? 

Докосни ме

тръпнещо нежно

по съмненията и колебанията! 

Изтръгни ме от тъмнината

на страховете! 

Искаш ли тази нощ

да не спим, 

заедно?! 



 

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??