12 апр. 2015 г., 21:00  

Инспирации 

  Поэзия » Другая
355 0 1

Инспирации
ReмаТе

И ето Ме, това съм Аз,
ето Ме безмълвен глас.
Мене молиш в тишина,
Мен наричат ме Отца.

Аз съм птиците в горите
Аз съм извор на реките
Аз съм китни долини
Аз съм езера дори

Аз съм житото в полята
Аз съм виното в лозата
Аз съм слънце и звезди
Аз съм всичко разбери

Аз съм Кръста на Голгота
Аз съм Истина Животът
Аз съм Пътя към Небето
Аз съм Любовта в сърцето

Аз съм словото в Сина
Аз съм също и Духа
Аз съм Бог и Светлина
Аз съм в името Христа

2007 г.

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??