Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Върху мене разпиляваш си косите,
посипваш ги със златен блясък,
по лице ми, също по гърдите,
сърце ми трепва, вътре, с крясък.
Пеперудка леко се поклаща,
инкрустирана във тясното ти пъпче,
светкавица в очите ми проблясва,
и да сдържа страстта се мъча.
А погледа едва се плъзва,
спънат, талията ти опипва,
дъха извивките променя,
и от вълнението чак пресипвам.
Да говоря мога съмо със ръце,
по теб изписвам ласки-думи,
и жалко, че са само две,
недостатъчно от нежността ти вземам.
А тя от теб така струи,
вълна интимна ме залива,
над мен, с разпуснати коси,
сега си толкова красива.
Сега си моята богиня,
сега и после, даже утре,
в прегръдките си ще те вземам,
дори за миг не ще те пусна.
Притискам те към себе си, копнежно, здраво,
пристига приливна вълната,
превземам мекото ти тяло,
дотук за вас, изгасям светлината.
© Деян Димитров Все права защищены