Аз зная - ще присъствам в твойте сънища,
макар че те винях в коравосърдие.
Аз зная! Щом отпуснеш ти клепачи,
по летните кърища ще пътуваме двама по здрача -
както в моите сънища.
Ще те преследва ликът ми навсякъде,
както грешни и молещи, ме преследват
твоите устни.
Във вещите ти ще се въплътя изкусно -
за да ме откриваш всякога.
А свикнеш ли с моята същност,
аз знам - ще се върнеш все някога!
© Людмила Вълчева Все права защищены