7 июн. 2008 г., 11:25

Интимно 

  Поэзия » Любовная
1418 0 19

                         Интимно

                                         На Т.

 

 

 

Не поглеждай ме с тези очи,

в никой сън досега не съзирани.

В тях безмерна нежност личи,

в толкоз други очи ненамирана!

 

 

Не приказвай ми с тия уста,

в никой сън до сега нецелувани!

Няма думи, тъй сладки в света

като твоите - нийде нечувани!

 

 

Не докосвай ме с тия ръце,

в никой сън до сега непогалвани!

Те запалиха в мойто сърце

чудни тръпки, до днес незапалвани!

 

 

Че пронизва ме погледът твой,

че усмивката весела носи ми

дълги нощи без сън, без покой,

че изгарят от всяко докосване...

 

 

И не смея, не смея от смут

да повторя словата, изричани

в толкоз нощи със шепот нечут

колко много от мен си обичана...

 

 

© Гаден Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??