29 февр. 2012 г., 09:32

Искам 

  Поэзия » Философская
889 1 1

Плувам в океан от хора,
но се чувствам сама.
Усещам само умора
от тази нечестна съдба.

Искам крила да разперя,
да отлетя далече оттук.
Искам любовта да намеря, 
нейде далече оттук.

Всеки ден – еднакви лица.
Всеки ден – еднакви събития.
Срещам само хора без сърца,
заинтересовани от своите открития.

Искам нови хора да срещна,
искам да се махна оттук.
Не ща никой и нищо да зная,
искам да се махна. Напук!

Не мога в този свят да живея.
Не искам, не мога, без да се смея.

© Даяна Видолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??