Feb 29, 2012, 9:32 AM

Искам 

  Poetry » Phylosophy
869 1 1

Плувам в океан от хора,
но се чувствам сама.
Усещам само умора
от тази нечестна съдба.

Искам крила да разперя,
да отлетя далече оттук.
Искам любовта да намеря, 
нейде далече оттук.

Всеки ден – еднакви лица.
Всеки ден – еднакви събития.
Срещам само хора без сърца,
заинтересовани от своите открития.

Искам нови хора да срещна,
искам да се махна оттук.
Не ща никой и нищо да зная,
искам да се махна. Напук!

Не мога в този свят да живея.
Не искам, не мога, без да се смея.

© Даяна Видолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??