22 мар. 2011 г., 18:48

Искам... 

  Поэзия » Любовная
639 0 0

Искам всяко утро да опитвам,
потопена в силата на твоите ръце.
Пред тебе себе си да разкривам,
да проникна в твоето сърце.

Искам да познавам в нощта,
потопила ни в тъмните си сенки,
че всяка твоя ласка, шепот и шега
са доказателство за любовта ти нежна.

Искам да заспивам в теб като дете,
забравила за всички мъки и тревоги.
Искам дори да ти подаря моето сърце,
за да го пазиш, както и душата.

Искам действията си в тебе да намирам.
Огледален образ в моите очи
да бъдеш ти на мен самата.
И да те обичам повече, и да се слеят нашите души!

© Зорница Арие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??