1 июн. 2014 г., 21:10

Искам 

  Поэзия » Белые стихи
670 0 0


Искам да ти кажа...

но не ми позволява...!
Искам да ти покажа...
вместо това, в алкохол се давя.
Слепота обзела е хората,
няма го доверието.
На почит е прокобата,
поклон пред лицемерието.
В днешният фалшив свят
думите не струват.
Без грам аромат и цвят,
душичките им плуват.
Заразиш ли се веднъж,
оставиш си такава.
Дали на суша или в дъжд,
това е твоята поквара.
Не вярвах да се случи,
но май е вече факт.
Инфекция се получи,
на лице е явен акт.

Р.Х.Темногром
31.05.2014г. 

© Тангра Перник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??