16 авг. 2006 г., 20:47

Искам 

  Поэзия
659 0 3
Стъпките ми да са в рани
от непрокарани пътеки
и от стъпки пътища раздрани
да политат в висинето.

Тъй е писано – в небето
все да гледаме,
раздрали
сам сами крилете си.

© Румена Румена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??