Иска ми се да мога да чувам,
да чувам твоите прегръдки.
Искам така неясно да общувам,
чувайки само твоите целувки!
Искам да те чувам като станеш,
да те чувам, докато заспиваш!
Искам на мен да се отдадеш!
Да продължаваш, да не спираш!
Искам да чувам твоите мечти,
песента в твоя ум.
Искам непрестанно да звучи
нашия неразделно влюбен шум!
Искам да чувам твойта страст любовна
точно там, където извира!
Иска ми се да мога да запомня
всичко, което ще успея да изсвиря!
Аз мечтая да мога да чувам,
да чувам всичко синьо!
Аз мечтая с теб да мога да поплувам
в души от горещо вино!
Мечтая да чувам само теб в този град.
Да чувам как те следвам!
Да чувам нестихващия глад,
докато те теб обсебвам!
Аз искам да чувам как се губя в твоите очи,
как потъвам в тях, мили!
Да, за теб са всички тези думи!
Хайде - Ти си!
Искам да те чувам по средата на нощта,
когато ме викаш в своя сън!
Искам да те чуя и да прелетя,
повикана от твоя звън!
Искам да те чувам, докато мислиш.
Иска ми се да летим с пороя!
Иска ми се някога да можеш да ме видиш
как мога със сърцето да те чуя!
Искам да чувам, не искам да виждам!
Искам да чувам как те обичам, как ме обичаш!
Имам нужда от твоя въздух, за да дишам.
Искам да не спираш да ме искаш!
Искам да чувам твоите очи!
Искам да чувам твойте ласки!
Искам те, защото ето това си ти -
мъжът на мойте страсти!
© Милена Йорданова Все права защищены