9 дек. 2007 г., 10:46

Искам да имам 

  Поэзия » Любовная
774 0 8

    Искам да имам


Искам да имам дълги крака.
Искам да имам големи гърди.
Искам да имам подла душа,
за да мога да те впечатля.
Добре ще е да бъда
и чужда жена,
за да поддържам тръпка
в твоята душа.

© Анна Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??