9.12.2007 г., 10:46 ч.

Искам да имам 

  Поезия » Любовна
768 0 8

    Искам да имам


Искам да имам дълги крака.
Искам да имам големи гърди.
Искам да имам подла душа,
за да мога да те впечатля.
Добре ще е да бъда
и чужда жена,
за да поддържам тръпка
в твоята душа.

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??