24 окт. 2009 г., 00:16

Искам да избягам 

  Поэзия » Другая
705 0 2

Искам да избягам...

да се скрия.

Рискът да превърна в магия.

Да усетя тръпката,

да нарушавам правилата.

Да усетя на чуждо легло аромата.

Искам да избягам,

всъщност да съм тук...

Обаче със тебе...

Не със друг...!

© Евита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??