24.10.2009 г., 0:16 ч.

Искам да избягам 

  Поезия » Друга
706 0 2

Искам да избягам...

да се скрия.

Рискът да превърна в магия.

Да усетя тръпката,

да нарушавам правилата.

Да усетя на чуждо легло аромата.

Искам да избягам,

всъщност да съм тук...

Обаче със тебе...

Не със друг...!

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??