3 мар. 2010 г., 17:43

Искам да плача 

  Поэзия » Любовная
667 0 1

Само за тебе искам да плача,
за ръка само с теб да вървя.

И щом дойде момент за палача,
само от твоите рани да кървя.

 

Щом ти не разбра що е вярност,
аз вечно в нея ще се закълна...

Не за напразна благодарност,

а в името на твоята душа.

 

Тежестта трябва сам да премериш -
дали изричам проклятие или благослов.

И нека ти своят път да намериш,
тъй както стори наш’та злочеста любов.

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Малко трябва да се пооправят словоредът и ритъмът...Иначе си личи силата и изразителността на стиха,за което те поздравявам!
Предложения
: ??:??