27 февр. 2007 г., 17:08

"Искам да те почувствам" 

  Поэзия
1487 0 13
Какво е чувството за мен? Кажи ми...
Копнежно? Или истинско? Горещо?
Дали оставя те за миг безсилен
или е сгряваща вълна от нежност?
Почувствай ме -
без капка женска хитрост -
не всеки ден ще ни се случва чудо.
Почувствай ме,
без всякаква защита -
в теб вярата ми избуява лудо.
Почувствай ме,
почувствай ме, обичан -
дали е трудно в мене да си влюбен?
Почувствай ме!
Гласът ти гъделичка
и само ти си, няма нищо друго...

© Ружена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??