15 июл. 2011 г., 23:27

Искам да тe забравя 

  Поэзия » Любовная
648 0 2

Искам да тe забравя и да не мисля за теб.
Искам да забравя лицето ти, което е пред очите ми винаги.
Искам да забравя твoята усмивка, която остана в сърцето ми завинаги.
Искам да забравя очите ти, където можех да видя целия ми свят.
Искам да забравя всички моменти, прекарани с теб.
Искам всичко аз да забравя и от сърцето мое да те залича!

© Мартин Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??