15.07.2011 г., 23:27 ч.

Искам да тe забравя 

  Поезия » Любовна
645 0 2

Искам да тe забравя и да не мисля за теб.
Искам да забравя лицето ти, което е пред очите ми винаги.
Искам да забравя твoята усмивка, която остана в сърцето ми завинаги.
Искам да забравя очите ти, където можех да видя целия ми свят.
Искам да забравя всички моменти, прекарани с теб.
Искам всичко аз да забравя и от сърцето мое да те залича!

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??