Искам лято, цветя и лъчи!
Колко странни са зимните дни!
Този сняг пак над мене вали,
колко бели са зимните дни!
Цветовете им липсват, уви,
слънчев блясък и много мечти,
жълто, синьо, зелено – цветя
и красивата цветна дъга.
И реката със сини води,
във която дъждът ромоли,
и засмените твои очи –
по красиви от всички звезди!
Искам лято във мен да трепти
и морето с красиви вълни!
Във душата ми цветно вали –
лято идва, а с него и ти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены