6 июл. 2009 г., 00:23

Искам нещо тихо да ти кажа 

  Поэзия » Любовная
1749 0 17

Моля да бъда извинен от читателите и потесата Магдалена Костадинова - mariniki - за това, че след като в стихотворението написах толко истини за нея, оставих в анонимност името ù. С направената корекция поправям грешката си.          Стеф

    Искам нещо тихо да ти кажа        

                  На  Мариники

Колко си земна и колко си истинска!

Истински са и твоите  сини очи,

и всичко в тебе е земно и истинско,

и душата ти, и красивите ти мечти.

 

Истинско е и сърцето ти голямо,

което трепти само при докосване,

пълно е с предчувствия и блянове,

и с много любов недокосната.

 

Затова и така истински обичаш.

Тръпнеш в най-нежно очакване

и с бисери пътечката посипваш,

за истинския - за неговото идване.

 

Много истинска е и твоята поезия!

Ти пееш, когато стиховете редиш,

рисуваш с думи картини-феерия,

а ти самата - като слънце блестиш!

 

Голяма е  радостта и нашата възхита,

когато четем  нежните ти стихове,

и обладани от любовта и мечтите,

полетим към твоите чудни  светове.                

 

© Асен Стефанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??