8 июл. 2010 г., 00:17

Искам сметката! 

  Поэзия » Другая
704 0 16
Не! Няма вятър!
Достатъчно звуча
в ушите ми…
Не! Няма слънце!
Да уточня…
във редовете ми.
И няма захаросани
слова!
Разтворих ги
в поредното кафе.
Сега поръчах
глътка свобода.
Ей, келнер!
Елате да платя!

© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??