8 jul 2010, 0:17

Искам сметката! 

  Poesía » Otra
705 0 16
Не! Няма вятър!
Достатъчно звуча
в ушите ми…
Не! Няма слънце!
Да уточня…
във редовете ми.
И няма захаросани
слова!
Разтворих ги
в поредното кафе.
Сега поръчах
глътка свобода.
Ей, келнер!
Елате да платя!

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??