Искам те
Копнях за теб и днеска аз те имам!
Аз първата любов открих във теб…
И свойто щастие от тебе взимам.
И моята страст към теб расте.
Това дълбоко чувство в мене зрее.
Изпълва ме с великата си страст.
Пред мене като Изгрев розовее.
И като Слънцето трепти над нас…
Не знам защо тъй лудо ме привличаш…
И безусловно аз след теб вървя.
Аз първата любов със тебе сричам.
Аз пламнах в огъня ù и горя!
Аз в своите мечти те величая…
И те рисувам все със ореол.
С какво ме заплени ти, аз не зная…
О, може би със своя хляб и сол!
Аз няма никога да те забравя!
Ще търся твоя нежен глас.
И жаждата по теб не ще оставя!
От любовта по тебе съм в захлас!
© Христо Славов Все права защищены