26 nov 2011, 9:13

Искам те 

  Poesía » De amor
640 0 2

Искам те

 

Копнях за теб и днеска аз те имам!
Аз първата любов открих във теб…
И свойто щастие от тебе взимам.
И моята страст към теб  расте.

 

Това дълбоко чувство в мене зрее.
Изпълва ме с великата си страст.
Пред мене като Изгрев розовее.
И като Слънцето трепти над нас…

 

Не знам защо тъй лудо ме привличаш…
И безусловно аз  след теб вървя.
Аз първата любов със тебе сричам.
Аз пламнах в огъня ù и горя!

 

Аз в своите мечти те величая…
И те рисувам все  със ореол.
С какво ме заплени ти,  аз не зная…
О, може би  със своя хляб и сол!

 

Аз няма никога да те забравя!
Ще търся твоя нежен глас.
И жаждата по теб не ще оставя!
От любовта по тебе  съм в захлас!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И преди го казах и сега. Един истински, влюбен и обичащ мъж! Браво!


  • "Това дълбоко чувство в мене зрее.
    Изпълва ме с великата си страст.
    Пред мене като Изгрев розовее.
    И като Слънцето трепти над нас…"

    Невероятно е!

Propuestas
: ??:??