30 июн. 2010 г., 12:26

Искам те! 

  Поэзия » Любовная
747 0 0

За мене си
приказка една,
която искам
да разказвам през нощта!
Искам
  да я докосвам
  през деня!
Искам
  нежно да я галя
   с моите ръце!
Искам
  вечер с нея да заспивам!
Искам
  сутрин с нея да се събуждам!
За мене си
една несбъдната  мечта!

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??