Jun 30, 2010, 12:26 PM

Искам те! 

  Poetry » Love
795 0 0

За мене си
приказка една,
която искам
да разказвам през нощта!
Искам
  да я докосвам
  през деня!
Искам
  нежно да я галя
   с моите ръце!
Искам
  вечер с нея да заспивам!
Искам
  сутрин с нея да се събуждам!
За мене си
една несбъдната  мечта!

© Пенка Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??