31 окт. 2015 г., 00:13

Искам те 

  Поэзия
451 0 0

 

 

 

Аз не искам да те помня,

сега да те живея искам,

в този свят лъжовен

ти поне да си ми истинска!

 

Не искам само да те викам,

с цяло гърло да те пея искам,

сам когато в бездната политам,

да си ми въже, на което висвам!

 

Не искам само нощем да те сънувам,

да те дишам искам най-реално,

че егоистично е да те будувам

и другиму да те раздавам тайно!

 

Нали си животворна за човеците

и светлина в живота им суров,

нали си свята, моя грешнице,

затова искам те, Любов...!

 

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??