Искаш да простя
и аз бих искала това,
но силно ме заболя
от твоята лъжа.
Искаш да простя,
но помня още
безкрайната тъга
и безсънните си нощи.
Искаш да простя,
но промяна има ли в тебе,
друг ли си сега
след толкоз много време?
Искаш да простя,
просто ей така,
вътрешната ми борба
убива ме сега.
Искаш да простя,
при тебе да се върна,
забравяйки жестокостта,
която животът ми преобърна.
Искаш да простя
за твоята вина.
Предлагаш ли ми любовта
или поредната лъжа?
© Богдана Маринова Все права защищены