28 авг. 2009 г., 22:11

Искаш... Искам...Трябва 

  Поэзия » Любовная
531 0 0

Каза, че искаш да бъдеш любимият ми стих...
Каза, че искаш да бъда бъдещият ти жених...
Каза, че искаш да съм отпуснат и безгрижен...
Каза, че искаш да не съм вечно угрижен...
Каза, че искаш да си до мен и в най-тежките моменти...
Каза, че искаш да изпълняваме заедно своите ангажименти...
Каза, че искаш да не съм, като предишните, безвкусен...
Каза, че искаш да не съм вечно намусен...
Каза, че искаш заедно да остареем...
Каза, че искаш заедно недъзите да преживеем...
Каза, че искаш завинаги да те обичам...
Каза, че искаш желанията ти да предричам...

Това, което искам аз е от мен да се нуждаеш...
Това, което искам аз е искрено да ме желаеш...
Това, което искам аз е истина да получавам...
Това, което искам аз е правилно да прозвучавам...
Това, което искам аз е и за мен да имаш време...
Това, което искам аз е да носиш подареното от мене стреме...
Това, което искам аз е към мен да докажеш любовта си...
Това, което искам аз е да ме допуснеш в съня си...
Това, което искам аз е живота с теб щастливо да си изживея...
Това, което искам аз е да занемарим изминалата одисея...
Това, което искам аз е да не се страхуваш...
Това, които искам аз е не спираш никога да ми се любуваш...

Трябва във връзката компроси да има...
За да не бъде силно уязвима...
Трябва да има и доверие...
Без никакво излишно лицемерие...
Трябва да се обичаме заради самите нас...
Без ненужните скандали всеки час...
Трябва да сме заедно и да сме силни срещу всички...
За да бъде животът ни като песен на птички...
Трябва с постигнатото да сме горди...
да оставим миналото назад да броди...
Трябва от отрицателното позитивно да извличаме...
и, напук на всички, страстно да се обичаме...

© Крис Бързин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??