8 нояб. 2006 г., 13:31

Искаш ли да бъдеш с мен? 

  Поэзия
1209 0 2
...Усещаш ли допира на тялото,
   извивката под мойта длан,
   виждам огъня в очите ти,
   желание да бъдеш с мен!
  
   Усещал ли си гладката ми кожа,
   извивката на кръста ми под теб,
   целувката,събуждаща страстта!?
   Представяш ли си нощите със мен,
   ръцете опознаващи телата,
   езикът,минаващ по гърба ти,
   или нежната целувка зад ухото?
  
   Копнееш за това,нали?
   Какво ли е да бъдеш с мен,
   се питаш?

   А аз желая да съм с теб,
   копнея да разпаля тъмнината,
   да съзра в твоите очи огъня,
   който будиш в мен -
   който ще ни изгори в страстта,
   а телата ни ще са допрени -
   когато ще оставиме нощта
   да командва страстната игра.

  Искаш ли да бъдеш с мен...? 

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??