някога земята ще се надигне
да я посрещне
студена влага ще докосне дъгата
изящна дъга
на женски гръб
ще се плъзне по извивката на бедрата
лицето ще помилва
озарено
след танц на танго
а ти ще питаш - танго ли беше
или джаз
© Дима Все права защищены