22 июн. 2010 г., 11:55

Искаш ли светулка 

  Поэзия » Любовная
870 0 13

Искаш  ли  светулка

 

Искаш  ли

да  ти  хвана

тази  нощ  светулка?

Да посвиря нежно

на  щурчова  гъдулка?

Песен вечна

за любов

да  ти  захвана,

та по-желан

и мил в близостта ни

да  ти  стана.

Искаш  ли

звезда

в косите

да  ти  закича,

за да  изгрее  пак

твоята  усмивка?

Искаш  ли?

А, може  би....

мечтаеш  за  целувка?

Любовта  ми  да  разкрие

без  преструвка.

Ако  искаш ме...

само  ти  кажи ми?

Единствено  те  моля -

наречи  ме  пак...

Любими!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??