21 сент. 2007 г., 13:34

истина 

  Поэзия
614 0 0
    Обичам те ,така както
   Ромео не е обичал Жулиета!
   Ревнувам те ,така  както
   Отело не е ревнувал Дездемона!
   Но,защо не виждаш всички тези
   чувства ,които  бушуват в мен,
   когато  те видя?
   Истината е една, ако очите ти не
   виждат мен, няма как да видят какво
   се крие в мен!

© Теодора Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??