12 мар. 2013 г., 17:41

Истина 

  Поэзия » Белые стихи
714 0 0

                                                                Истина

 

 

Моля някой да ми даде думата,

имам нужда да изплача чувствата си.

Как не успя да кажеш истината поне веднъж,

ти бе всичко за приятелите си,

а те дори не сверяваха измислената ти версия.

За Бога, кажи коя е тази, която е в сърцето ти,

защото аз не мога повече да гадая.

Истината е, че се  влюбих в теб от пръв поглед,

иска ми се  да вярвам, че и ти ме обичаше по някое време.

А сега, когато твоята любов умира,

мен ме боли.

Но нали все мен ме болеше,

на теб не ти пукаше изобщо

дали съм до теб или не.

Или аз се лъжа, кажи истината.

Поне веднъж, умирам да разбера

дали в твоето сърце съществувах дори за кратко?

© Аннабел Енчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??