Истинската красота...
"Окото само по себе си не вижда. - Хипократ"
Тъгата ме придружава, когато виждам суетата
в която се съдим ние хората с повърхностност...
Принципите, уважението, добротата забравят се,
не се виждат и прави се опита да бъдат прогонени...
И издават се становища за другите, без да се знае
тяхната истина, за да потурчим своята собствена...
Забравяме колко значими и красиви са различията ни
Разнообразието от нюанси, отвеждащи ни от обичайното -
И че всеки човек е една вселена от безкрайни идеи
от мотивирано изразяване от толкова много чувства...
За мен красотата никога не може да се измери
защото всеки я има и има уникална гледка за нея...
Затова ще живея в своя свят мечтан, дори да не е
истина за другите, за да мога да живея и в този на хората,
за да ги обичам, за да се раздам и да ги зарадвам,
за да бъда щастлива и за да се чувствам свободна...
Обичам свободата на това че мога да обичам...
Обичам свободата на това да споделя какво е красиво...
Обичам хората които се обичат и обичат света,
тези които се оставят да бъдат обичани, за да живеят...
© Лили Вълчева Все права защищены