31 июл. 2009 г., 22:30

Истинската любов 

  Поэзия
681 0 0

Погледът ти отново се спря на мен,
а по тялото ми нежни тръпки побиха!
Сън или реалност беше ти в този миг,
в който осъзнах, че ти си моята любов!

Телата ни срещнаха се в един миг,
а в следващия бяха разделени от времето!
И след този чуден, но вълшебен миг,
аз търсих твоите очи из цялата земя!

Всяка нощ, заспивайки уморен,
аз поглеждах към луната, за да видя...!
Всяка нощ, когато се появи в съня ми,
аз знаех, че ти си моята истинска любов!

Колко пъти съм срещал твоите очи,
сред чужди и неискрени лица!?
Колко срещи съм изпуснал, за да те има
отново в живота ми безсмислен!

Толкова много пъти се разминавахме,
че изведнъж изгубих нежния ти лик!
Толкова много пъти съм те виждал,
но все се боях да те заговоря!

И ето, в тази лунна и нежна нощ
аз стоя пред теб с молещи очи,
искащи само едно от твоите -
да ги обичат во веки и завинаги!

© Пацо Танчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??